Nu är vår förening med i Bågskytteförbundet

Till vår stora glädje är vi nu med i Bågskytteförbundet och kan nu välkomna alla er som gärna vill skjuta pilbåge  men inte till häst!

Läs mer under fliken "Bågskytte" och nedan under "markträning" ser du vilka datum vi har träning🙂
 
Vi har nu startat facebookgruppen "Bågskytte hos Glada Hästen".

Hemsidan blir ibland tyvärr lite eftersatt då jag behöver en dator till att jobba med den och Facebook funkar ju bra i mobilen så gå gärna med i den gruppen för aktuella aktiviteter och bilder mm🙂

 

Regelbunden träning i grupp


 

Bågskytte, markträning - max 4 deltagare        200:- för ett prova på tillfälle, vid betalning av minst fyra ggr betalar du bara 150:- per gång.
Ingen tidigare vana behövs
 
V i är   nu igång med tre olika grupper som tränar en gång i veckan, måndagar och tisdagar 18-19,30 tränar några killar i åldern 10-13 år och på onsdagar 18,30-20 tränar två vuxna entusiaster som gärna vill bli flera så hör av dig om du eller ditt barn är intresserad av det:-)  
   
N u har vi sommaruppehåll för veckogrupperna tills skolorna börjar     

Heldagar och läger

En heldag för ungdomar 10-14 år.
 
26 juli 10:30 - 16:00
 
En dag för killar o tjejer som vill träna på eller lära sig grunden i bågskytte genom rörliga och roliga övningar. Lunch ingår. Max 4 deltagare.
Pris: 500:-
Mer info och anmälan till petra@glada-hasten.se
Titta gärna in på vår hemsida oxå-
www.glada-hasten.se
Välkomna!
 
Miniläger i bågskytte För vuxna (inte beridet, bara markskytte) och hantverk  
     
2 augusti kl 10,30  -    3 augusti kl 17,00
 
Läger i bågskytte från marken för alla vuxna! Det är många som själva velat komma när barnen lämnas på läger och att få hantverka lite i tex läder är inte så vanligt att få möjlighet till och vad kan vara mer perfekt än att både träna på bågskytte och få göra sig ett koger el annat som man gör precis som man vill ha det! Självklart hjälper vi till med idéer mm. Vi tränar bågskytte genom olika övningar :-) och den som vill får göra sig ett eget hantverksmässigt koger av tjockt läder, eller en snygg pilförvaringspåse etc. Materialet ingår i priset så med tanke på vad handgjorda läderhantverk kostar ute på marknaden så är detta väldigt förmånligt. på kvällen blir det självklart som alltid storytelling och trumma vid elden i jurtan där vi sover :-)
Även dom som tränar beridet bågskytte har nytta av att träna intensivt på skytte och även göra sig ett koger!
Passa på att uppleva lite historiskt bågskytte och känna på att vara hantverkare på samma gång!
Max fyra deltagare!
Pris 1600 :-                  
      
         
   
 

Kommentarer

10.12.2018 12:14

Sara

Hej, kommer det miniläger för vuxna nästa år också? Vi är 2-3 vuxna som är intresserade.

10.12.2018 21:10

Petra Keravuo

Hej! Vad roligt att ni är intresserade 🙂 vi älskar att sätta ihop läger allt efter önskemål så är ni 2-3 Pers är ni välkomna att boka ert eget läger med valfritt innehåll. Välkomna!