Ett meddelande efter en härlig kurs i beridet bågskytte

Tack Petra, Hasse, Matilda och Emil för denna helg. Den har givit mig mycket mer än jag kan beskriva i ord, men framför allt har den ingjutit en känsla av hopp.

Ett mail som kom genom kontaktsidan 2014-03-11

Hej. Vid första ytliga anblicken så framstår vi som totala hästverksamhets motsatser i mycket om inte allt då jag håller på med hoppning på relativt hög nivå. Men jag blev ändå fast på er sida och fann den full av liv, kärlek och engagemang till dessa djur och vår relation till dem. Inte materiell, inte som social status, att lära ut och leda av ett harmoniskt skäl och inte för att framhäva sig själv.

Det gjorde mig väldigt glad.

Jag har alltid intresserat mig för nischer långt från min egna och använder dagligen saker jag lärt mig från Western, dressyr, NH, trav etc. jag brinner för en god hästhantering där man förstår och respekterar djuret. Inte för att djuret skall finnas där för att agera verktyg åt mig i mitt utövande av mitt intresse.

Kort sagt, Jag ville bara säga att jag tycker er sida var rolig att hitta, att jag tror ni betyder enormt mycket för de barn, vuxna och hela familjer som får uppleva det ni förmedlar.

Ni är som ni säkert vet ett ovanligt och "udda" inslag i den hästnäring vi idag har i Sverige. Det gör er inte mindre värda för svensk hästnäring och vårt gemensamma intresses framtid.

Lycka till med alla planer.

Några av dom mail och sms vi fått efter turer och läger!

Tack Petra, Hasse och Matilda för er äkthet och ärlighet som fick oss att känna oss så bekväma och hemmastadda. Vi harverkligen haft en fantastisk semester. Och bäst av allt var ......ni helt klart. Puss och kram och på återseende.                                                               Sara och Valdemar

 

Tack för en fantastisk söndag!

Underbart att se D:s glada ansikte och breda leende när ni kom tillbaka på hästarna. Och se honom "High fiva" med dig efteråt. Mysigt grillstund och senare mellis med varm choklad då D tittade mig i ögonen och berättade att han låtsades vara en riddare när han red. Och sa att det var länge sedan han fått så mycket beröm och att det kändes bra. Glömmer inte synen då du Hasse och D stod i mitten av paddocken och endast med röst och kroppsspråk styrde hästen som galopperade runt er. Och att D fått hästen att rygga när du förmått honom att prata högt och tydligt samt höja blicken och titta på hästen.
Vad glad jag blev (men inte förvånad), när ni frågade om D vill komma tillbaka och han sa; "Javisst!". Och du svarade att han skulle komma att galoppera ifrån mamma och syrran.
Det ser vi fram emot!
//Mamma B
 
 

-Tack petra och hasse för en mysig ridur idag! Glada fina hästar och trevligt sällskap gör att vi ses snart igen. Nellie är en riktig härlig häst, är så glad att jag fick rida henne idag :) Må gott så hörs vi. Hälsningar Åsa med kompis Kia

 

 

-Tack Petra för en kanon turridning, härliga trevliga och pigga hästar.
Kommer tillbaka snart igen!
/ Jessica , Annika och Anette

 

-Hej ! Tack för en riktigt trevlig lång-ritt i lördags, det funkade ju jättebra att ha med Rico och vi vill absolut göra om det !
Vi kommer varmt rekommendera andra att besöka er på en tur ! /Anette

 

-Ni har verkligen givit tjejerna ett minne för livet med denna fantastiska helg! Stort tack och kram från Lotta.

 

-Tack för en toppenridtur! Supermysigt och trevligt! Vänlig hälsning Sophia

 

-Stort tack för en härlig tur idag!Mycket trevliga hästar och fina omgivningar.Jättemysigt att va uppe i sadeln igen och det gick ju bra trots den stora magen :) /Sandra

 

-Thea går på ridskola men hon tyckte att hon hade lärt sig väldigt mycket hos er:) /Theas mamma

 

 

Kommentarer

16.11.2014 19:45

Anne Liljeblad

Tack Petra, Hasse, Matilda och Emil för denna helg. Den har givit mig mycket mer än jag kan beskriva i ord, men framför allt har den ingjutit en känsla av hopp.

05.04.2014 18:24

Helene Wigren

Tack Petra för en härlig dag med Nellie. O tack för er härliga vänskap. Vi ses igen. Hälsn Helene

12.03.2014 15:18

Annica

Tack till hela familjen för dagens tur, och som alltid mest tack till finaste Nellie. Ses snart igen!!