16. Sep, 2015

Trist men viktigt för alla parter

Vi har inte längre en kollektiv olycksfallsförsäkring då dom allra flesta har en egen olycksfallsförsäkring. Är du osäker så se över hur det ser ut med dina försäkringar! Självklart har vi en gällande ansvarsförsäkring!

När du bokar annan aktivitet än turridning tar vi en anmälningsavgift på 500:-. Det betalas kontant el mot faktura när vi tar emot din bokning.

Resterande summa betalas mot faktura senast en vecka innan första dagen.

Eftersom vi har så små grupper på våra läger etc får vi ett stort inkomstbortfall vid avbokning så tyvärr måste vi ha vissa regler för det.

Anmälningsavgiften betalas inte tillbaka vid avbokning.

Vid avbokning 14-7 dagar innan start måste du betala halva resterande avgiften.

Vid avbokning senare än 7 dagar innan start måste du betala hela resterande avgiften, om vi inte lyckas fylla aktiviteten med andra deltagare.

Detta kan innebära att även om du inte betalat in resterande belopp än, blir skyldig att betala resterande summan.

Självklart försöker vi hitta en lösning om du blir sjuk etc så hör av dig så kan vi kanske lösa det med att byta dagar med andra deltagare eller hitta ett ledigt senare datum, för att på så sätt slippa betala "utan att få nåt"

 

När det gäller kortare aktiviteter som tex turridning och heldag/clinic i hantering eller bokade privata lektioner i tex hantering el beridet Bågskytte etc gäller också vissa regler, även där pga att vi ofta bara har två deltagare på långtur el ofta bara en deltagare på heldag med hantering och turridning mm och då har vikt hela dagen för detta. Vid sen avbokning innebär detta ofta att vi får ett stort inkomstbortfall då tiden oftast är för knapp för att få in annan aktivitet. Om vi tex har bokat en söndag för två personer som vill ut på tur, och detta avbokas blir det ett väldigt stort inkomstbortfall, då det ju inte blir någon tur alls. Vi vill självklart ha nöjda kunder och kommer förstås göra vad vi kan för att lösa situationen. Kan vi inte ta in annan deltagare kanske vi kan ta turen inom några dagar då vi inte har något annat inbokat osv.                                                                                                      Därför gäller full betalning vid avbokning senare än 24 timmar innan avtalad aktivitet. Vi hoppas att alla har förståelse för detta och inser att vi annars skulle behöva ha betydligt högre priser för att kunna ta sådana bortfall.

Vid köp av flera ridlektioner, till lägre pris, eller om man rider i en grupp med rabatterat pris,  gäller tyvärr att -missar man sin tid så har man inte automatiskt rätt att "rida igen". Det lägre priset är just för att man bokar flera tillfällen samtidigt och din ridtid är inte bokningsbar för andra. Är det mycket lediga tider försöker vi få till ett annat ridtillfälle, det kan tex vara att följa med på uteritt etc. Om det är vi som avbokar pga sjuk häst el vi själva etc så blir det självklart ett nytt datum för den ridlektionen.