Endagsclinic eller tvådagars med övernattning!

Många som kommer till oss för en ridtur, eller har egen häst, kan ha ridit många år på ridskola etc men liksom aldrig tränat på eller fått lära sig hur hästen kommunicerar, ser oss som en naturlig ledare osv. Vi är mycket mer intelligenta än hästar så det är smartare att vi lär oss deras språk än tvärtom...

När hästen inte respekterar dig som en självklar ledare blir det självklart problem och i värsta fall olyckor - hästen kanske helt enkelt springer över dig.

 

Pris för endagsclinic är 650:- per ekipage. Ta med din egen häst eller jobba med en av våra.

 

Hasse arbetar med att hjälpa hästägare att bättre förstå sin häst och hur man kan komma tillrätta med ev problem. Här på gården arbetar vi dagligen med "missförstådda " hästar då i stort sett alla våra hästar är hästar vi fått av hästägare av olika anledningar. När vi kommunicerar och arbetar med hästarna gör vi det mycket med hjälp av energier och kroppsspråk och på ett sätt som hästen förstår. När vi kan kommunicera på ett bra sätt med vår häst och har balans i ledarskap och trygghet når vi ett fantastiskt samspel!

Under en heldagsclinic här tillsammans med din häst, eller en av våra, jobbar vi både i grupp och enskilt och kan ta upp specifika situationer el problem man har. Oavsett tidigare vana kan vi garantera ett antal aha-upplevelser och att arbeta med sin häst från marken är alltid viktigt och något man lätt glömmer i vardagen:-)

 

Nästa tillfälle - 30 oktober 11-16          4 platser kvar

 

Vi börjar med samling och lite information om hur vi arbetar med hästar, därefter jobbar vi i grupp för att sedan äta medhavd matsäck i jurtan.

 

Därefter tränar man enskilt en och en och får hjälp med ev bekymmer.

 

Vill du komma som åskådare under dagen betalar du 100:- och då ingår fika.

 

Pris: 600:- per ekipage inkl fika

 

Maila anmälan till: petra@glada-hasten.se

 

Vi har med jämna mellanrum en heldagsclinic men för dom som vill ha ut lite mer på sin resa med pållen är välkomna att komma med hästen lördag till söndag - lördagen ägnas åt markhantering/grundläggande ledarskapsövningar och på söndagen ger vi oss ut på en riktigt härlig långtur

Vid tre till fyra deltagare kör vi på så samla ihop ett gäng eller anmäl dig själv så sätter vi ihop intresserade till en grupp! Du som får ihop tre ekipage, förutom dig själv, kommer med gratis!
Tanken är att man ska kunna komma vid flera tillfällen, både för att ha en trevlig helg och för att kunna lösa ev problem man har med sin häst och att träna markhantering och ledarskap, vilket man ju aldrig kan få för mycket av men kanske inte alltid ger den tid man borde....😉 På kvällen har vi mys i jurtan runt den öppna elden med kanske trummeditation eller en levande saga.
Priset är 1000:-per ekipage och då ingår enklare mat som vi lagar tillsammans samt övernattning för er båda. Vi bjuder även samtliga på ett års medlemsskap i Trögdens ridförening, vilket ger tillstånd att nyttja dom fantastiska 60 km ridvägarna, som bla går genom Europas största nordligaste bokskog!😀 

Även du som vill komma hit med  hästen för att få den skodd har möjlighet att övernatta till ett förmånligt pris för att kunna njuta av en härlig långtur dagen efter!

Passa på att få en både givande och trevlig helg med din häst!

P.s självklart går det bra att släppa loss sina riddar-talanger på vår riddarbana! D.s

 

Även privatclinic - hos oss el hos dig!

Av naturliga själ kan det ju vara svårt att komma hit på clinic om man inte tex kan lasta sin häst.. Eller så vill man mer regelbundet få hjälp med markhanteringen. Då kan du antingen komma hit, om du kan lasta hästen, el så kommer Hasse till dig. Då är priset 350:- per påbörjad timme. Resa debiteras med 25:- Per mil. Därför lönar det sig om ni är flera i stallet som vill ha hjälp.